it-swarm-tr.com

Kullanıcıların hesaplarını ön uçtan silmesine nasıl izin verilir?

Kayıtlı kullanıcılarımın kendi hesaplarını ön uçtan silmesine nasıl izin verebilirim?

20
saibbyweb

Hesabımı Sil adlı uzantıya göz atın:

http://extensions.joomla.org/extensions/clients-a-communities/user-management/26011

Kullanıcıların kendi hesaplarını ön uç üzerinden silmesine olanak tanır. Ayrıca, bir kullanıcı hesabını silmişse tüm yöneticileri bilgilendiren bir özellik de vardır. Umut verici bir uzantı ve tam olarak neye ihtiyacınız olduğu gibi görünüyor. Joomla 2.5 ve 3.x ile uyumlu

Güncelleme:

Bu eklentiyi localhost'umda test ettim ve mükemmel çalışıyor.

  1. Eklentiyi yükle
  2. Etkinleştirin ve seçeneklerde Yapılacak eylemi sil olarak ayarlayın
  3. Daha sonra belirli bir sınıfla bağlantı kurmanız gerekir. Bu bağlantıyı tam anlamıyla istediğiniz yere yerleştirebilirsiniz. Basitçe test etmek için bir makaleye koymaya karar verdim. Bu nedenle, sitenizde bir yere şunu ekleyin: <a href="#" class="f90-delete-my-account">Delete my account</a>
  4. Ön uçtaki bu bağlantıyı tıkladığınızda, hesabınızı silmek istediğinizi onaylamanızı isteyen bir kalıcı kutu yüklenmelidir.
13
Lodder

Üyelik yönetiminiz için Topluluk Oluşturucu kullanıyorsanız, Topluluk Oluşturucu Profili Gizlilik eklentisi de bunu yapar.

Bir hesabı silmenin yanı sıra, kullanıcının hesaplarını ön uçta geçici olarak devre dışı bırakmasına izin verir, bu nedenle etkin değildir, ancak verilerin daha sonra yeniden etkinleştirilmesini sağlar. Ayrıca, yöneticilerin alanlara göre ön uç gizlilik denetimlerine izin vermesi için seçenekler içerir (örneğin adı ve şehri göstermeye zorlayın, ancak sokak ve telefon numarasını gizlemeye izin verin).

Kurulumu yapmak için Topluluk Oluşturucu'yu yükleyin, sonra Topluluk Oluşturucu eklenti yönetiminden CB Gizliliği ekleyin. Etkinleştirildiğinden emin olun; bu, otomatik olarak kullanıcı profilinin altına devre dışı bırak ve sil seçeneklerini ekler.

Belirli alanlara gizlilik eklemek için alanı seçin, alan düzenlemenin "Entegrasyonlar" bölümünde Gizlilik sekmesini bulun ve tercih ettiğiniz seçenekleri belirleyin. Herhangi bir alanın dışında bırakmak için "Normal CB Ayarları" nı seçin. Ayrıca, kullanıcıların yanlışlıkla yayınlanmasını istemediğiniz bir alanın gizli kalmasını sağlamak için "Zorunlu gizlilik denetimi" ni de kullanabilirsiniz.

Burada daha fazla bilgi: https://www.joomlapolis.com/addons/cb-privacy (İndirmek için aktif üyelik gerekir)

3
Margaret